8:e, 9:e, 10:e, 11:e november – Den första snön

11 november, 2017 Av av Emma-Karin Rehnman
Efter månfotograferingen i tisdags blev jag sugen på att ta fler bilder, läste på hur man egentligen ska göra, och sprang ut igen på onsdagen.
 
 
Som ni ser går det att ta väldigt detaljerade bilder av månen, och väldigt detaljerade bilder av omgivningarna, men inte av båda två på en gång. Det har jag dock också lärt mig hur man gör…
 
 
Hint: det är fusk. Man måste klippa ihop två bilder för att få en realistisk avbildning av månen och omgivningar. Månen är helt enkelt för ljus för att det ska gå att göra på något annat sätt.
 
 
På torsdagen var vi i princip lediga från skolan, och körde en session Dungeons and Dragons. Hälsosamt? Nja, men väldigt kul!
 
 
På fredagen var jag och Eskil inhyrda som foajépersonal på ett after work-event. Han kan ju vara riktigt stilig, om han vill…
 
 
Och i dag, hörni – då kom den första snön. (Svårt att fota, men lite häftigt?) Mitt inre mumintroll säger att det är dags att fylla magen med granbarr och gå i idé, men jag har alldeles för mycket att göra. Jag fyller magen med palt och fortsätter jobba i stället!
 
/E-K
 
 
 
 
 
 
0