Lucka #24 – Så väljer jag att fira in ett nytt år

Lucka #24 – Så väljer jag att fira in ett nytt år

24 december, 2018 0 av Emma-Karin Rehnman

(Det här är en del i Johanna Kajsons julkalender)

God jul, hörni! Nu är vi framme vid kalenderns sista lucka, och årets sista vecka. De här sista dagarna i december ska jag bara mysa, äta god mat, hänga med familjen och kanske skriva lite. Första utkastet till Atlas är färdigt och får vila tills efter nyår, men jag har ett annat projekt på gång.

Förra nyåret firade jag in med familjen, en morbror med familj samt Eskil, hemma hos mina föräldrar. 

Vi gjorde choklad-kupoler till efterrätt och Eskil bjöd på egna fyrverkerier eftersom det var ont om dem i vårt område. Och vi pussades vid tolvslaget…

I år ska jag och Eskil också fira in det nya året tillsammans, men ensamma – och i London! Det ska bli så mysigt att strosa runt i min älsklingsstad tillsammans.

Från när jag var där i december förra året – förhoppningsvis kommer vi hem i tid den här gången… Vi åker den 28:e, och ska både hinna se Hamilton, fira nyår och göra London innan kvällen den 1:a. Det borde vi väl kunna klara av!

Men jag väljer nog att se hela den här sista veckan som ett infirande av nästa år, och ett utfirande av året som har varit. För det har varit ett riktigt bra år – mer om det senare. Nu tar vi och firar jul! (Och om ni inte firar jul – ha en mysig dag ändå!)

/E-K