Undviker du fortfarande morgondagen?

Undviker du fortfarande morgondagen?

17 februari, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Hejsan! Jag hoppas ni alla har haft en jättebra helg – det har jag. Standard på mina och Eskils helger, det vill säga att ligga och mysa i sängen till närmare lunchdags, har nu kompletterats med att spela tv-spel från nämnda säng. Hur mysigt?

Något annat som var mycket mysigt var att årets hittills varmaste dag (?) var i lördags, då jag skulle köa till en Bastille-konsert utanför Annexet. Ser ni vilket väder?

Ni som har läst ett tag vet att jag är ett stort Bastille-fan, och att ett av de största ögonblicken i mitt lilla liv utspelade sig på deras förra konsert i Sverige, november 2016. Det känns inte alls länge sedan… Om ni inte minns eller inte var med på den tiden kan ni läsa det inlägget här.

Då köade jag hela dagen, och stod allra längst fram – nu anlände jag två timmar innan insläpp, och fick ändå en riktigt bra plats. Jag bekymrar mig inte så mycket om det där med att stå nära längre; jag har liksom haft mitt moment i och med förra konserten och den där mössan. Då kan andra få uppleva det i stället!

Tröja inköpt – det här var mitt svåraste tröjval hittills, men det blev för en gångs skull en långärmad. Funkar både för sig själv och som tunnare tjocktröja!

“Still avoiding tomorrow” är namnet på turnén.

Första förbandet – Saint Clair. Jättehäftig tjej med fin publikkontakt och självdistans. Förband som inte fokuserar på att värma upp publiken utan på att visa upp sig själva tappar åtminstone mig rätt snart – kan man inte låtarna är det inte alltid så överdrivet roligt att lyssna.

Här har vi en mästare i konsten att charma en publik – Förband #2, Lewis Capaldi, lufsade in på scen och presenterade sig med “Hello, I’m Lewis Capaldi and I’m from Scotland. So if ye like fat scottish boys singing sad songs, yer in for a fockin treat”. Och så höll han på under hela sin halvtimme – superkul att lyssna på!

Och så huvudakten! Jag fotade inte så jättemycket i går kväll, men lite kan jag bjuda på.

Det är så roligt med artister som rör sig över hela scenen och arbetar aktivt för att involvera hela publiken.

Och så gillar jag när förbanden får komma tillbaka in på scen och vara med på några av de “riktiga” låtarna!

Som ni ser – inte en lugn stund på scenen!

Här är sångaren ute i publiken med sin rosa regnjacka och partajar med oss!

Kvällens två bästa bilder – någon gång i livet skulle jag vilja testa att vara scenfotograf. Det händer så mycket kul som man kan fånga på en scen.

I dag ägnade jag mig åt lite författarvård och gjorde något jag aldrig gjort förut… Satte mig på café och skrev roman! Inte bara fick jag en fin semla och Stockholms godaste kaffe, lokalrostat på Lidingö, utan den första av tre storylines till Atlas är nu färdig!

Sen kom jag på att jag inte visat något från alla hjärtans dag – vi var på Max, åt munkar och jag fick en jääättefin bild som Eskil gjort åt mig! Ser ni hur glad Mårran är?

/E-K