Back to business

Back to business

9 augusti, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Höstens första arbetsvecka är till ända – det är snudd på att jag kan kalla det arbetsvecka dock, för jag har jobbat fyra dagar och inte direkt varit överväldigad av arbetsuppgifter. Vi har haft runt tio barn på avdelningen, och varit mellan tre och fem i personalen. Supermysigt att hänga med barnen och kollegorna under lite lugnare omständigheter än vanligt! Jag är helt övertygad att jag tog rätt beslut när jag valde att stanna ett år till.

Det här var det första jag såg när jag kom för att öppna fritids i tisdags… Wohoo! I dag, fredag, blev vi dock av med getingboet.

En muminbunke full med röda vinbär plockade jag i tisdags. Vem blir inte glad av det?

Efter jobbet i onsdags repade jag för första gången med min nya orkester! Det är studentorkestern vid KTH, och det var ett riktigt roligt rep. Trots att repertoaren består enbart av jazz, som jag aldrig spelat förut, och att pärmen med tubanoter var ute på vift så att jag fick spela banjonoter i stället. Härliga människor och härlig musik!

Slutligen så är Mumin-tröjan äntligen klar. Semsterprojektet är färdigt, och därmed är semestern över. Låt allvaret börja! (Lite lagom allvarligt, i alla fall.)

/E-K