Höststart

Höststart

14 september, 2019 1 av Emma-Karin Rehnman

Den här hösten har tagit en oväntad vändning – oväntad, men mycket välkommen. Jag ska skriva mer om vad som händer vid ett senare tillfälle, men just nu försöker jag bara leva i det fullt ut.

I samband med en spelning förra veckan lämnade jag in min medlemsansökan till orkestern, i form av två grytlappar. På repet i onsdags fick jag veta att jag är medlem! Tjoho!

Jag stötte på en katt på tågstationen – det såg ut som att den satt och väntade på tåget. När jag gick fram för att kolla om den var okej ville den bli klappad, och när jag satte mig på huk bredvid den kröp den upp i knäet på mig. Där blev jag alltså sittande ett tag med min nya kompis.

Veckans pyssel på fritids var cernitlera, och det var en helt fantastisk upplevelse. Barnen skapade så fina saker, och de var så gulliga mot varandra när de satt och pysslade. Vet inte om jag har sagt det förut, men de tvåor vi har fått in nya i höst är helt fantastiska.

Vi hörs!

/E-K