Trivselhelg

Trivselhelg

6 oktober, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Den här veckan började lite segt med att jag blev sjuk – vaknade i måndags med ont i halsen och hade feber när jag kom hem från jobbet på eftermiddagen.

M kom över och lagade soppa och bröd för att försöka pigga upp mig – han hade tydligen träffat en av våra orkestervänner på Lidingöbanan och väldigt exalterat talat om för honom att han skulle hem till mig och göra soppa. Det funkade i alla fall bra, för jag mådde mycket bättre efter soppan än innan!

Var hemma och var hängig på tisdagen, men kom ut i höstsolen en stund – det har varit otroligt vackra veckor här i Stockholm.

Höstkänslor i fredags – jag utmanade några barn på lunchrasten att göra konstverk av höstlöv, vi bjöd på kanelbullar på fritids och på kvällen bakade jag och M kanelbullar. Min pappa gör helt fantastiska bullar, och nu har jag fått receptet. Fast riktigt lika bra lär de aldrig bli…

I helgen har jag varit på trivselhelg med orkestern i en stuga i skärgården. KTH:s studentkår äger stugan, och det är ett otroligt mysigt ställe! Tanken med trivselhelgen var att umgås utan fokus på musik och alkohol, och det var superroligt att få hänga, leka lekar, laga mat och bara vara tillsammans. Himla härligt gäng, den här orkestern!

Jag är fortfarande förkyld och inte riktigt redo för en ny vecka. Men ganska glad!

/E-K