13:e, 14:e, 15:e, 16:e, 17:e mars – Lite upp och ner

18 mars, 2018 Av av Emma-Karin Rehnman

Hej på er!

Livet lever vidare med bara 82 dagar till studenten, och här är de senaste dagarnas roligheter…

I tisdags fick jag hem mitt mobilskal, efter mycket om och men… Nu sitter det så bra att jag inte kan få loss det, men ni kan se speglingen i fönstret – det är en tjock enhörning mot en regnbågsbakgrund!

I onsdags fick jag äta frukost i solsken – det känns som att våren är på gång, förutom att det är så galet kallt.

Sen gick dagen åt till opponeringen, som väl gick lite halvbra… Mina opponenter hade mest jättesnälla saker att säga, så att komma med 8 A4 kritik kändes inte så bra.

Det var åtminstone vackert väder efteråt!

På torsdagen hade jag och Eskil massor av saker inplanerade, och jag övertygade honom om att vi skulle åka till Max och testa deras nya vegonuggets först. Vad tror ni var det första vi såg när vi klev ur bilen? En nugget…

De var i alla fall jättegoda, och texturen var så bra att vi fick dubbelkolla att vi inte fått kycklingnuggets…

På kvällen var det öppet hus för Kulturskolans egna elever, och jag både demonstrerade tuba och provade på lite olika saker!

På fredagen var vi helt lediga, så vi passade på att köra en session D&D! Nu drar det ihop sig till krig, och vi har lyckats placera oss i värsta moraliska smeten… Oj oj oj.

I går var det “vanligt” öppet hus på Kulturskolan, och jag fick hjälpa massor av barn att spela tuba…


Sedan drog vi ut på en liten marsch – det var superkallt och min tuba gick sönder, men pappa fick vara med och marschera för första gången på 21 år!
Den här helgen har vi sy-LAN här hemma, och jag är färdig med min studentmössa, jag återkommer med bilder när jag tagit dem!
/E-K
0