Mina böcker

NÄCKEN, FYREN OCH
ÄVENTYRET DÄREMELLAN

2019-2020 arbetade jag som fritidsledare för en underbar åk 2/3 i Stockholm. Jag skrev en berättelse med tanken att vi skulle ha den som högläsningsbok. Resultatet blev ett sommarlovsäventyr med inslag av nordisk mytologi, med tonvikt vid att göra det man själv tror är rätt och inte bry sig så mycket om vad andra tycker.

Hösten 2022 plockades manuset upp av Cookies n Dragons förlag, och sommaren 2023 kom den ut som ljudbok och e-bok.

Alla dör i slutet är min första roman, som jag skrev under gymnasietiden och självpublicerade 2018. Jag har några exemplar kvar och fler kommer aldrig att tryckas, så om du vill ha ett ex att sälja dyrt i framtiden – mejla mig!


ATLAS

Atlas är en berättelse om krig, media, hjältar och förstörelse, ett försök att återge vår tids snabba och mångsidiga informationssamhälle i romanform. Det är en roman skriven med en modern läsare i åtanke – en roman för poddlyssnare, bloggläsare, Twittrare och serietittare. Inte publicerad, så detta är nog all publicitet den någonsin kommer få.


SEGLA UPP FÖR SOLEN

Segla upp för solen handlar om Arc och Mai, som bilar från Stockholm till Nordkap för att sprida en gemensam väns aska där. På kvällarna berättar Mai sagor, och ju längre norrut de kommer desto mer luckras det förflutna upp. Novellen En ospelad fiol, som belönades med Lilla Augustpriset 2019, ingår i romanen. Inte heller denna är publicerad.

Att se fram emot

Så klart fortsätter bokproducerandet! För tillfället jobbar jag på manusen nedan. Om du är förläggare på ett kul förlag och vill veta mer, mejla mig!

  • Anktestet. Mitt projekt från Författarskolan, en relationsroman i universitetsmiljö. Nästan färdig!
  • Stjärnseglare. En kapitelbok för 9-12 år om luftballongsflygande och att ha ett svårt sjukt syskon.
  • ??? Antagligen min genombrottsroman, på det oändligt fascinerande temat “kvinna och fisk”.
0