Kvalitetstid

Kvalitetstid

24 februari, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Jag har träffat en hel del nytt folk sedan jag flyttade till Stockholm – främst kollegor, men väldigt trevliga sådana. Den här veckan har dock präglats av träffar med mitt kompisgäng från Västerås. Äntligen!

I tisdags var jag medbjuden på opera med Alice, hennes mamma samt en vän till mamman. Vi började med en drink på Grand Hotel… Där har jag aldrig varit förr, men åh så fint det var!

På Kungliga operan – vi såg Karmelitsystrarna, ett väldigt obehagligt drama om förföljelse och martyrskap.

Alkoholfritt bubbel med ost och kex i pausen, sämre hade man kunnat ha det!

Jag och Alice i den mycket ståtliga Guldsalen.

I fredags drog jag direkt från jobbet och satte mig på ett tåg åt syd-väst – mot Linköping!

Obligatorisk lunch på lördagen var naturligtvis bästa falafeln på Falafelhuset.

Fika på Simons rosteri, med hembakt fika och hemrostat kaffe. Mums!

Hemmalagad middag innan vi hade filmkväll med dokumentär och animerat.

Och så lite brunch på söndagsmorgonen – nu är jag på väg hem till Stockholm!

Vad kan man säga, annat än att vi är väldigt matorienterade människor? Det var så mysigt att få hänga med tjejkompisarna i två dagar, bara snacka och äta och mysa… Nästa gång blir antagligen vid påsk, så det gäller att passa på.

/E-K