På väg uppåt

På väg uppåt

Fredag, och jag kan knappt minnas när jag var så här nöjd med en vecka senast. Ett grymt sportlov med lugna dagar och fantastiska kids, mycket pyssel, lek och prat. En jobbig pms-period tog slut i början av veckan – medicinering hjälper, men jag vill ju helst att det inte ska kännas alls… Det positiva är ju att mitt mående får sig en skjuts när det väl hackar igång igen!

Den här nassen har varit mitt sportlovsprojekt på fritids – vi har en bok med instruktioner på filtdjur, och när det är så få barn så kan jag sitta ned och sy tillsammans med en handfull av dem. Barnen döpte grisen till Grisis Gullegris, gav honom en guldrosett och nu får han bo på fritids och kanske bli kvar efter att jag har försvunnit.

I dag körde vi filmmys efter lunch, och gick sedan ut och grillade korv till mellis. Som vegetarian blir korvgrillningarna inte jättemånga, men även jag fick korv i dag! Rätt gott, ju…

Jag köpte godis på vägen hem – Hemköp vid en av spårvagnsstationerna nära oss har en jääättestor godisavdelning. Som barn åt jag inte särskilt mycket lösgodis – vi hade fredagsglass i stället för lördagsgodis, och min pappa brukar säga att folk snyter sig i godiset i lådorna. Han kanske har rätt, men jag köper ändå främst de med papper på.

Och som grädde på moset släppte min stora favorit Dylan Owen sitt nya album i dag! Så nu kör jag det på hög volym och renskriver Atlas. Glad fredag!

/E-K