Vi DOG nästan

Vi DOG nästan

20 juli, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Det händer grejer även när man har semester… Här kommer några små och en stor händelse från veckan!

Jag gjorde en hipp förrätt. Influencer nästa…

Vi hittade en försupen hackspett på yttertrappen. Han hade antagligen käkat jästa körsbär, kolla runt näbben.

Jag fick hem en låda med konstnärsmaterial och har testat de olika grejerna i den. Här är mitt första verk, en hobbithåla gjord med fineliners och alkoholbaserade tuschpennor.

Och så veckans stora händelse. Lång historia kort så åkte vi Uppsala tur-och-retur för att jag skulle köpa en ny mobiltelefon, och med tjugo minuter kvar hem blev vi strandade på en rastplats med kylarvätska forsandes ur motorn och ut på asfalten. Då hade vi redan fyllt på två gånger sedan Uppsala, och det var nog tur att vi stannade när vi gjorde.

Eftersom det uppenbarligen var förknippat med livsfara att sitta i bilen plockade vi fram de solstolar vi naturligtvis alltid har i bakluckan. (Eller också skulle vi köra hem dem till farmor och farfar som vi lånat dem av, och tyckte att det skulle vara jättekul att sitta där och chilla medan vi väntade på assistans.)

Typ så här!

I den här familjen tar vi katastrofer på största allvar, som ni ser.

Det löste sig fint – farmor och farfar kom och plockade upp oss, Assistancekåren tog bilen till verkstan och hela tiden vi väntade hade vi underhållning i form av luftballong och fallskärmshoppare.

Snart, snart hägrar Norge vid horisonten… 07:00 på måndag morgon lämnar vi Västerås och sätter sikte på grannlandet. Vi övernattar innan vi kommer till Bergen och har sedan nästan en hel dag där innan båten går på tisdag kväll.

/E-K