Doom Days

Doom Days

20 augusti, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

Det dröjer länge mellan inläggen nu, men ni som läser bloggen regelbundet för att få reda på vad jag håller på med behöver inte oroa er – om jag inte bloggar så mycket betyder det att jag har mycket kul att göra på kvällar och helger.

Och det har jag! På dagarna också, även om heldagsomsorg av 50+ barn stundom känns lite som att bli överkörd av en ångvält…

Potatistryck och maizena-kvicksand blev det dock i förra veckan. Gamla klassiker!

Jag har ju nämnt min nya orkester, och i och med att KTH har mottagningsveckor nu hann vi med tre spelningar förra veckan. Det är så kul! Jag har förärats nølletröjan, som ni ser, och satsar på att bli fullvärdig medlem under hösten.

Söndag-tisdag har jag haft finbesök i Stockholm, och trots att jag jobbar har vi hunnit med en hel del. Middag och fika på söder, exempelvis, och…

Ett besök på Grönan på måndagskvällen. Och även om minimunkar och solsken är rejäla glädjeämnen så var vi där för något ännu viktigare:

Bastille!

Tredje gången gillt för mig i går kväll, och det var en så galet bra spelning. Dessutom är min nya telefon sjukt bra på att ta konsertbilder, så ni ska få några höjdpunkter.

Konsertens höjdpunkt var ju dock när Dan, sångaren, sa typ “I’m really nervous for this next song. If you know the words please sing along, because I’m going to stop singing for a little bit”. Och, efter att ha börjat sjunga, gick och satte sig i fritt fall. Han sjöng hela vägen upp, missade ett par sekunder på vägen ner och började sjunga igen medan han rusade ut i publiken och hoppdansade. (Precis bredvid där vi stod!!)

Lite fler bilder:

Jag älskar Bastilles scentänk (och deras sjukt härliga scennärvaro och publikkontakt), det är så snyggt och går att göra så mycket med.

Bjuder på en bild en av mina vänner tog som sammanfattar det hela väldigt väl… Jag ser lite smått religiös ut.

/E-K