Något jag inte får prata om

Något jag inte får prata om

19 oktober, 2019 0 av Emma-Karin Rehnman

När jag publicerade mitt förra inlägg så delade jag det, min vana trogen, på min Facebooksida. Där skrev jag följande om blogginlägget:

I slutet av sommaren sa jag till en vän att jag kände på mig att det här skulle bli en alldeles särskild höst. Den är långt ifrån slut, men jag vågar nästan säga att jag hade rätt…

Det här var då främst i referens till M och den allmänt fantastiska höst vi haft tillsammans. Jag skrev färdigt, publicerade och delade inlägget på min lunchrast i måndags.

Ganska exakt ett dygn senare fick jag ett telefonsamtal som gjorde det väldigt tydligt att den här fantastiska hösten är långt ifrån slut. Jag kan inte (får inte) säga så mycket än, men på måndag kväll eller under tisdagen kommer det dyka upp mycket spännande nyheter här! Om ni följer mig på instagram/facebook (@emmakarinrehnman på båda) får ni se direkt när jag får berätta.

Med den lilla teasern så ska ni få ta del av några roliga saker från veckan som gått!

Vi gjorde en väldigt god svamprisotto på en del av trattkantarellerna vi plockade i Rålken.

Veckans pyssel har gått ut på att göra reflexer, genom att måla träbokstäver med reflexfärg och sen pynta. Det har blivit många vackra alster!

Jag firade lite med M efter det roliga telefonsamtal jag fick i tisdags… Han var nästan ännu gladare än jag, trots att det egentligen inte har något med honom att göra. Jättegulligt!

Vacker höstkväll på KTH:s kampus efter orkesterrepet i onsdags.

Det dök upp faktarutor om alla oss fritidsledare på fritids i torsdags, här ser ni min. Spot on, skulle jag säga!

I går kom en kollega från det äldre fritidset in med två kassar tyg som hon undrade om vi ville ha. I en av dem hittade jag den här – sydd av samma tyg som min mamma sydde min gympapåse av när jag gick i lågstadiet. Det var en nostalgitripp av rang, må jag säga!

Fredagen avslutades med en väldigt trevlig AW, vilket var välbehövligt efter en ganska slitig första halva av vårterminen. I helgen har jag och M skrivarhelg – jag har en barnbok att jobba på, och han arrangerar musik.

Vi hörs i början av nästa vecka!

/E-K